Belépés
bakonyi halgombócleves
... vízzel, majd a gombhoz adjuk, pirospaprikval ízesítjük.
Átszűrjük a hallevet és hozzáöntjük a gombs szószhoz, így főzzük néhány percig.
Gombócok elkészítése:
A pontyfilét megmossuk, lehúzzuk a bőrét, kiszálkázzuk és ledaráljuk. Hozzáadjuk a keményítőt, st, borsot, felszeletelt petrezselymet és a felvert tojásfehérjét, majd ezeket alaposan átforgatjuk. Néhány centis ...
2011-06-03 08:58:10
1 
Címkék: gombhoz adjuk, gombs szószhoz, pontyfilét megmossuk, felvert tojásfehérjét, halgombócleves, pirospaprikval, tojásfehérjét, petrezselymet, kiszálkázzuk, felszeletelt, átforgatjuk, hozzáöntjük, elkészítése, pontyfilét, keményítőt, ledaráljuk, hozzáadjuk, ízesítjük, megmossuk, átszűrjük, gombócok, alaposan, hallevet, szószhoz, lehúzzuk, bakonyi, gombhoz, felvert, borsot, ezeket, néhány, centis, vízzel, percig, főzzük, bőrét, adjuk, gombs,
© 2013 TVN.HU Kft.